Rolstoel

Een rolstoel kan helpen als u zich moeilijk kunt bewegen. Dat kan voor even zijn, maar ook voor een langere tijd. Heeft u langer dan 6 maanden een rolstoel nodig, maak dan een melding via onderstaande knoppen.

DigiD Logo

Log in met DigiD en uw persoonsgegevens zijn al ingevuld. Lees meer over DigiD.

Melding maken

Ga verder zonder in te loggen en vul uw gegevens in.

Melding maken

Voor een korte periode, bijvoorbeeld een dagje uit, kunt u gratis een rolstoel lenen bij een uitleenpunt bij u in de buurt.

Heeft u een rolstoel nodig voor maximaal 6 maanden? Dan kunt u deze lenen bij de thuiszorgwinkel.

Heeft u langer dan 6 maanden een rolstoel nodig, dan kunt u dit melden bij de gemeente via bovenstaande knoppen.

Nadat u melding gemaakt heeft, gaat deze eerst naar een toegangsmedewerker. Deze bekijkt of uw melding spoed heeft en welk team u het beste kan helpen. Het kan zijn dat we u nog bellen voor meer informatie. Hierna sturen we uw melding door naar de afdeling die u gaat helpen.

Een Wmo-consulent neemt contact met u op om een afspraak met u te maken voor een gesprek. Kijk voor meer informatie op de pagina Melding zorgvraag.

Heeft u een vraag over het lenen van een rolstoel? Bel dan tussen 8.30 uur en 17.00 uur naar telefoonnummer 14 0182 of stuur een e-mail naar gemeente@gouda.nl. U kunt ook langskomen in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1. Maak hiervoor een afspraak via het telefoonnummer 14 0182.