Hulp van het sociaal team voor volwassenen

Heeft u vragen over werk, inkomsten, wonen, zorg, gezondheid, mantelzorg, dagbesteding, gezin of relatie? Het sociaal team Gouda helpt u graag. Het sociaal team staat klaar voor iedereen die ondersteuning nodig heeft. Dit kan gaan over alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt.  

Het sociaal team zit op 3 plekken in Gouda. Kijk op de website van het sociaal team voor de adressen en de openingstijden.

Het sociaal team denkt met u mee over een passende oplossing voor uw zorgen of wensen. Het team ondersteunt bij uw plan voor de toekomst. Het uitgangspunt is dat u zelf doet wat u zelf kunt. Of wat u kunt met hulp van familie, vrienden of kennissen. Lukt dat door omstandigheden niet of niet genoeg? Dan biedt of regelt het sociaal team de juiste ondersteuning met experts binnen en buiten het team.

Bij de Papierwinkel kunt u vragen stellen over geld, regelingen of schulden. Heeft u een brief gekregen die u niet begrijpt? Het team van de Papierwinkel legt het u graag uit. Ook helpen ze op weg om uw administratie op orde te krijgen. Getrainde vrijwilligers helpen met dingen die u (nog) niet zelf kunt. U kunt op 4 plaatsen in Gouda bij een Papierwinkel terecht.