Hulp voor ondernemers

Op deze pagina leest u waar u terecht kunt voor advies of om zaken te regelen.

Regelingen

Om ondernemers zo goed mogelijk te helpen bestaan er een aantal regelingen. Naast de landelijke regelingen zijn er ook een paar lokale regelingen. Het gaat om deze regelingen:

Heeft u vragen over de 1,5-meterregel? Bekijk dan de pagina ‘advies over de 1,5-meterregel’.

De landelijke en lokale regelingen staan ook aan de rechterkant van deze pagina onder het kopje ‘zie ook’.

Coronaloket voor Goudse ondernemers

Op de website van het Coronaloket wordt informatie over de coronamaatregelen voor Goudse ondernemers verzameld. Het Coronaloket is een initiatief van Gouda Onderneemt en de gemeente.

Gouda Onderneemt heeft samen met de gemeente een expertteam van ondernemers samengesteld. Het team heeft veel kennis over bijvoorbeeld bedrijfsvoering, financiën, arbeidsrecht en communicatie. Wilt u advies van het expertteam? Via de website van het Coronaloket kunt u contact met hen opnemen.

Sponsoractie: Goudse ondernemers steunen Goudse ondernemers

Ondernemersvereniging Gouda Onderneemt helpt Goudse ondernemers door zoveel mogelijk gratis duurzame pakketbezorging van bestellingen binnen Gouda aan te bieden. Zelfstandige ondernemers uit heel Gouda kunnen deelnemen. Gouda Onderneemt stelt de eerste 100 duurzame pakketbezorgingen binnen Gouda beschikbaar. Daarnaast roept de vereniging Goudse ondernemers, die willen en kunnen helpen, op om ook een aantal gratis bezorgingen te sponsoren. Lees meer op de website van Gouda Onderneemt.