Intentie tot grondverkoop ter hoogte van Burgemeester van Dijkesingel

Gemeente Gouda heeft het voornemen om een perceel grond te verkopen (met kadastrale nummers N 2425 en N 2426). Naar het oordeel van de gemeente is er voor dit perceel een serieuze gegadigde, namelijk DELTA Fiber Netwerk B.V.

Doel grondverkoop

Het perceel grond is bestemd om daarop een PoP-station, een zogeheten Point of Presence, omvattende een technische ruimte ten behoeve van een glasvezelnetwerk of andere telecommunicatiedoeleinden, te (doen) plaatsen. De gemeente heeft geen bezwaar tegen verkoop van deze grond.

Een serieuze gegadigde

De gegadigde is DELTA Fiber Netwerk B.V.

Termijn reactie

Partijen die eveneens dit perceel willen verwerven kunnen tot uiterlijk 13 februari 2023 schriftelijk reageren op het voornemen. Uw reactie kunt u sturen naar Gemeente Gouda, afdeling Cultuur, vastgoed en ontwikkeling t.a.v. mevrouw A.L. van Rijswijk, telefoonnummer 14 0182, of per e-mail: annemieke.vanrijswijk@gouda.nl.