Terug naar het overzicht

Samen maken we Goverwelle groener

Op de afbeelding staat een kruiwagen met daarin een aantal stoeptegels. Op de grond naast de kruiwagen liggen ook een aantal stoeptegels.

Het tuinseizoen staat weer voor de deur. De temperatuur loopt op en de zon straalt. De lente komt eraan. Heeft u ook zin om in uw tuin te werken en deze iets groener te maken? Samen gaan we Goverwelle vergroenen.

Actie Tegel eruit, plant erin!

Lever op zaterdag 19 maart een stoeptegel (minimaal 30 bij 30 centimeter) uit uw Goudse tuin in, dan krijgt u een tegoedbon van € 5,- voor een vaste plant. Deze bon kunt u gebruiken bij Groencentrum Bloemendaal of bij de Reeuwijkse Plattelandswinkel. Er is maximaal 1 plantenbon per persoon, en op = op. Inleveren kan van 10.30 tot 13.30 uur bij Winkelcentrum Goverwelle, Middenmolenplein. Bij de ingang met D-Reizen staan de Goudse tuinambassadeurs van Operatie Steenbeek goed herkenbaar voor u klaar.

De Goudse tegelactie is een initiatief van onder andere gemeente Gouda, Promen, Operatie Steenbreek en de Goudse Tuinambassadeurs. In september organiseren we ook de geveltuinenactie om Goverwelle nog groener te maken.