Terug naar het overzicht

Burgemeester sluit woning Noordhoef voor 6 maanden

Op zondag 28 februari heeft burgemeester Verhoeve een woning aan de Noordhoef in Gouda met spoed gesloten. Aanleiding is de vondst van een aanzienlijke hoeveelheid drugs in de woning door de politie diezelfde dag. Dit wijst er op dat er mogelijk drugs is verhandeld vanuit deze woning. De spoedsluiting is door de burgemeester nu omgezet naar sluiting van de woning voor de duur van 6 maanden.

Burgemeester Verhoeve: “Achter een doodnormaal huis, in een doodnormale wijk gaat drugshandel schuil. Dat mag en kan niet getolereerd worden. Ik ben blij met de actie van de politie, waardoor de drugshandel hier nu stopt. Om ervoor te zorgen dat de bekendheid als drugspand van deze woning afgaat, wordt het pand voor 6 maanden gesloten.”

In een persbericht op maandag 1 maart liet de politie weten drie verdachten te hebben aangehouden in de woning aan de Noordhoef. 

Melden helpt

Gemeente Gouda en de politie pakken criminaliteit stevig aan. De gemeente en de politie controleren extra op criminaliteit en overlast en kunnen daarbij de hulp van bewoners gebruiken. Heeft u vermoedens van criminele activiteiten? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Neemt u dan contact op met Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000. De informatie vanuit de anonieme meldingen zorgen ervoor dat de politie onderzoek kan doen naar de gemelde criminele activiteiten.