Sociaal Team Gouda

In Gouda zijn drie Sociaal Teams actief. U kunt hier naar toe als u vragen heeft over uw werk, inkomsten, wonen, zorg, uw gezondheid, dagbesteding, vrijwilligerswerk, voorzieningen, uw gezin of uw relatie.

Sociaal Team Gouda is er voor mensen die behoefte hebben aan ondersteuning. Dit kan gaan over alle vragen waar iemand in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over werk, inkomsten, wonen, zorg, gezondheid, mantelzorg, dagbesteding, gezin of relatie. Meer informatie vindt u op de website van het Sociaal Team Gouda of op Goudawijzer.

Jeugd

Heeft u zorgen, vragen of hulp nodig voor uw kinderen? Dan kunt u terecht bij het Sociaal Team Gouda. Binnen Sociaal Team Gouda werken mensen die gespecialiseerd zijn op het gebied van jeugdhulp. Wordt uw kind binnenkort 18? Voor meer informatie over wat er dan allemaal verandert kunt u terecht op de site: hoezitdat.info

Werkwijze

De mensen van het Sociaal Team voor volwassenen denken met u mee over een passende oplossing voor uw zorgen of wensen. Het team ondersteunt bij uw plan voor de toekomst. Het uitgangspunt is dat u zelf doet wat u zelf kunt. Of wat u kunt met hulp van familie, vrienden of kennissen. Lukt dat door omstandigheden niet of niet genoeg? Dan biedt of regelt het Sociaal Team Gouda de juiste ondersteuning met deskundigen binnen en buiten het team.

Heeft u geen behoefte aan ondersteuning, maar wilt u juist zelf uw handen uit de mouwen steken? Heeft u een goed idee voor de wijk of een buurtbewoner, maar weet u niet hoe u dit realiseert? Ook dan bent u van harte welkom bij de medewerkers van het Sociaal Team Gouda. Wij helpen u graag op weg.

Papierwinkel

U kunt op vier plaatsen in Gouda bij een Papierwinkel terecht. Daar kunt u uw vragen kwijt over geld, regelingen, schulden of uitleg krijgen van brieven die u niet begrijpt. De Papierwinkel helpt mensen ook op weg bij het op orde krijgen van hun administratie. Getrainde vrijwilligers helpen met dingen die u (nog) niet zelf kunt. Meer informatie vindt u op de website van het Sociaal team Gouda.

Werkgebied

Klik op de kaart voor een interactieve versie met adressen en locaties.

ondersteuning

Contactgegevens

Telefoon: (088) 9004321
bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur.
http://www.sociaalteamgouda.nl/

Sociaal Team Gouda Noord
Büchnerweg 7
2803 GR Gouda

Bewoners uit het gebied kunnen zonder afspraak binnen komen lopen:
Maandag, woensdag, vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Dinsdag, donderdag: 13.00 – 16.00 uur

Sociaal Team Gouda West
Ontmoetingscentrum de Walvis
Walvisstraat 1
2802 SB Gouda

Bewoners uit het gebied kunnen zonder afspraak binnen komen lopen:
Maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur
Dinsdag en donderdag van 13.00 – 16.00 uur

Sociaal Team Gouda Oost
Nelson Mandela Centrum,
Bernadottelaan 79
2806 JM Gouda

Bewoners uit het gebied kunnen zonder afspraak binnen komen lopen:
Maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur
Dinsdag en donderdag van 13.00 – 16.00 uur.