Nieuwe bestrating Krugerlaan

De Krugerlaan krijgt ter hoogte van huisnummers 2 t/m 18 nieuwe bestrating.

Hoelang duurt het?

De werkzaamheden zijn gepland voor medio september 2019, nadat het funderingsherstel aan de woningen is afgerond. De werkzaamheden duren ongeveer 5 weken.

Wat betekent dit?

De Krugerlaan is afgesloten voor auto’s maar altijd bereikbaar voor voetgangers. De werkzaamheden geven vaak overlast voor de omgeving. We doen echter ons uiterste best om dit tot een minimum te beperken. 

Kan ik parkeren?

Tijdens de werkzaamheden kunt u niet parkeren in het betreffende deel van de Krugerlaan.

Waarom doet de gemeente dit?

Het asfalt in de Krugerlaan is in slechte staat en moet vervangen worden. Omdat asfalt niet past in de gewenste inrichting van de Krugerlaan, kiezen we voor bestrating. Gelijktijdig maken we de fietsdoorsteek naar de Karnemelksloot fietsvriendelijk. Zo wordt de fietsdoorsteek verbreed. Daarnaast wordt er bekeken hoe het doodlopen van de straat in het begin van de straat beter kan worden aangegeven en komen er weer paaltjes langs de Karnemelksloot zodat er geen auto’s langs kunnen. 

Ten opzichte van het eerdere ontwerp, zijn er vijf groenvakken toegevoegd in de straat. Door herverdeling van de parkeervakken, blijft het totaal aantal parkeervakken gelijk. 

Waar kan ik terecht voor vragen of klachten? 

Waar gewerkt wordt, is helaas ook overlast. Heeft u meer dan normaal last van de werkzaamheden, neemt u dan contact op met de uitvoering via tel. 06 18 64 54 15 (aannemer). Bij calamiteiten kunt u ook dit telefoonnummer gebruiken, of het algemene telefoonnummer (0182) 686 567. Wilt u liever e-mailen? Dit kan naar info@vandriebv.nl.

Voor andere vragen en klachten kunt u bellen met de assistent projectleider Ton Terlouw via tel. 06 4813 5563 of bij voorkeur mailen naar ton.terlouw@gouda.nl.

Uitgelicht