Voorwillenseweg

De Voorwillenseweg tussen de Marathonbrug en de Bernadottelaan ligt op dit moment te laag. Om water op de weg te voorkomen hogen we de weg gemiddeld met 25 cm op.

kaartje ophoging voorwillenseweg

Waarom doet de gemeente deze werkzaamheden? 

De weg ligt nu ongeveer 20 centimeter boven het slootwater. Als we niets doen, komt het water uiteindelijk op straat te staan. Door de weg op te hogen verwachten we dat de weg weer 30 jaar vooruit kan.

Planning

Het ophogen van de weg vergt de nodige voorbereiding. We verwachten in 2021 te starten met de uitvoering van het werk. Op dit moment zijn wij in gesprek met nutsbedrijven (Stedin, Oasen etc.) om mogelijke opgaven van hen te combineren met ons werk. 

Meedenken

Heeft u ideeën over de weg (denk aan: groen, verkeer enz.), dan mag u deze gerust met ons delen. U kunt contact opnemen met de gemeente door te bellen naar 14 0182. Ook als u problemen ervaart in de huidige situatie kunt u dit laten weten. Misschien kunnen we er iets aan doen wanneer we gaan ontwerpen.

Vragen?

Heeft u nog vragen over dit project? Dan kunt u contact opnemen met de projectleider van de gemeente Gouda; Ton Terlouw of met assistent-projectleider Jelle Goudswaard. Bel de gemeente op 14 0182.