Winkelen en uitgaan

Gouda is een aantrekkelijke stad om te gaan winkelen, heerlijk uit eten te gaan of rustig op een terrasje te zitten.

 • Koopzondagen

  Winkelen en uitgaan Op koopzon- en feestdagen in 2020 kunt u winkelen in Gouda. Wilt u zeker weten dat een winkel open is? Vraag dit dan altijd bij de winkel zelf na. Op deze pagina vindt u de reguliere koopzondagen in Gouda.

 • Winkelen

  Winkelen In Gouda kunt u goed en gezellig winkelen. Bijna alle grote landelijke ketens hebben ook een vestiging in Gouda. Daarnaast vindt u in de binnenstad tal van leuke lokale boetieks en speciaalzaken. Gouda kent ook een warenmarkt. Deze is op de Markt op donderdag van 8.30 uur tot 13.30 uur en op zaterdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

 • Uitgaan

  Uitgaan In Gouda is heel veel te doen. Een mooie expositie bezoeken, prachtige gebouwen bekijken of genieten van een culinair evenement. Het is allemaal mogelijk.

 • Gouda bij Kaarslicht

  Gouda bij Kaarslicht 100x100 Wegens het coronavirus mogen er het komend halfjaar geen grote evenementen worden georganiseerd. Daarom gaat Gouda bij Kaarslicht in de oorspronkelijke vorm niet door. De Stichting Gouda bij Kaarslicht onderzoekt alternatieve scenario’s voor de viering van de 65e editie van dit jaar, die gepland is voor vrijdag 11 december 2020.