Ophaalschema (rest)afval

Cyclus verzorgt voor de gemeente Gouda de inzameling van gft, plastic en drankenkartons, papier en restafval. Wanneer wordt bij u in de buurt ingezameld? Bekijk het afval ophaalschema van uw wijk...

Afval scheiden

200 kilo huishoudelijk restafval. Zoveel gaat er per inwoner van Gouda jaarlijks de verbrandingsoven in. En dat is zonde, want daar zit zo'n 160 kilo (80%) aan herbruikbaar afval tussen! Help ook mee door afval beter te scheiden.

Ophaalschema gft, papier en restafval

Wilt u weten wanneer bij u in de buurt de container wordt opgehaald? Bekijk de digitale afvalkalender van Cyclus of installeer de afvalkalender app op uw smartphone: via Google Play (Android) of in de App store (Apple). Dan heeft u altijd de laatste informatie bij de hand. Hier vindt u ook de aanbiedregels voor het afval.

afvalkalender adresgegevens

Welk afval mag waar bij?

Mogen piepschuim bakjes bij het plastic of niet? Kunnen alleen biologische kattenbakkorrels in de groenbak? En waarom mag kristalglas niet in de glasbak? Kijk op www.afvalscheidingswijzer.nl of download de Afvalscheidingswijzer in de appstore.

Meer weten?

Heeft u vragen? Kijk op de website www.cyclusnv.nl of bel: (0182) 54 75 00 op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen aan info@cyclusnv.nl.