Ophaalschema (rest)afval

De meeste soorten afval worden aan huis opgehaald door Cyclus. Wanneer en hoe wordt bij u in de buurt ingezameld? Bekijk het afval ophaalschema van uw buurt.

Ophaalschema gft, pmd, papier en restafval

Wilt u weten wanneer bij u in de buurt de container wordt opgehaald? Bekijk de digitale afvalkalender van Cyclus of installeer de afvalkalender app op uw smartphone: via Google Play (Android) of in de App store (Apple). Dan heeft u altijd de laatste informatie bij de hand. Hier vindt u ook de aanbiedregels voor het afval.

afvalkalender adresgegevens

Welk afval mag waar bij?

Mogen piepschuim bakjes bij het plastic of niet? Kunnen alleen biologische kattenbakkorrels in de groenbak? En waarom mag kristalglas niet in de glasbak? Kijk op www.afvalscheidingswijzer.nl of download de Afvalscheidingswijzer in de appstore en krijg antwoord op uw vragen!

Ophangringen

In de stad hangen ophangringen aan lantaarnpalen om zakken voor PMD afval aan te bevestigen. Wilt u een nieuwe ophangring aanvragen? Dan kunt u hier een melding voor maken. Bekijk Melding afval en vervuiling.

Meer weten?

Heeft u vragen? Kijk op de website www.cyclusnv.nl of bel: (0182) 54 75 00 op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. U kunt ook een e-mail sturen aan info@cyclusnv.nl.