Gratis energie-advies

De gemeente Gouda helpt u graag bij vragen over hoe u uw huis beter kunt isoleren, energie kunt besparen of comfortabeler kunt wonen. Maak een afspraak voor gratis energie-advies.

Beschrijving

Energiecoach

In de gemeente zijn 9 vrijwilligers opgeleid tot energiecoach. De coach kijkt bijvoorbeeld naar uw energieverbruik, het bouwjaar van uw huis en of er eenvoudige aanpassingen aan uw woning mogelijk zijn. Het maakt niet uit of u een huur- of koophuis hebt. Door onder andere gedrag en heel eenvoudige maatregelen kunt u al jaarlijks honderden euro's besparen! Na afloop krijgt u een verslag met alle informaie en tips. 

Adviseur van 'Klimaatroute'

De adviseur van Klimaatroute geeft net als de energiecoach energie-advies. Het verschil met de energiecoach is dat Klimaatroute een professionele organisatie is die dieper ingaat op de technische aspecten van maatregelen. Hij gebruikt hierbij een scan met vragen die de mogelijkheden laat zien om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Klimaatroute ondersteunt u 1 jaar bij de uitvoering van uw plannen. 

Aanvraag

Maak een afspraak voor gratis advies van een energiecoach of een adviseur van Klimaatroute door een mail te sturen naar energieadvies@gouda.nl. Geef hierbij aan of u een afspraak wilt maken met een energiecoach of een adviseur van Klimaatroute.

Lees meer informatie over de energiecoach en de adviseur Klimaatroute.