Actueel RSS icoon

• Informatie over coronavirus

Het coronavirus (COVID-19) is ook in Gouda vastgesteld. Op de verzamelpagina leest u wat u kunt doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, wat de maatregelen zijn in onze gemeente en waar u de belangrijkste informatie kunt vinden.

• Oplichters actief

Bij meerdere gemeenten in Nederland komen klachten binnen van inwoners die in contact zijn geweest met oplichters. Het gaat hierbij om websites die zeggen te helpen bij het regelen of aanvragen van zaken bij de gemeente (bijvoorbeeld het aanvragen van een rijbewijs). Deze websites en online loketten vragen om gevoelige persoonlijke informatie en geld voor het maken van een afspraak bij de gemeente. Let op: gemeenten werken niet samen met deze websites, het zijn oplichters!

• Uitvoeringsprogramma duurzame ontwikkeling Gouda 2020

Wat doet de gemeente Gouda allemaal rond duurzaamheid? Dat kun je zien in het nieuwe Uitvoeringsprogramma duurzame ontwikkeling Gouda 2020 en op het Dashboard duurzaam Gouda 0.0.

• De Goudse eerste hoofdsponsor Gouda750!

De Goudse Verzekeringen is de eerste hoofdsponsor door het storten van € 75.000 (een 6-sterren sponsorpakket) in Fonds Gouda750. Bestuursvoorzitter van De Goudse Verzekeringen Geert Bouwmeester: “Als echt Gouds familiebedrijf dragen wij onze fantastische stad natuurlijk een warm hart toe en wij vinden het niet meer dan vanzelfsprekend om dat op deze manier te laten blijken.”