Actueel RSS icoon

 • Informatie over coronavirus

  Het coronavirus leidt tot veel vragen en heeft gevolgen voor iedereen. We hebben alle informatie voor u op een rij gezet, gesorteerd op thema.

 • Onderhoud website dinsdagavond

  In verband met onderhoud aan onze website is het dinsdagavond 2 juni tussen 19.00 en 20.00 uur niet mogelijk om digitale aanvragen te doen. Ondervind u problemen bij het aanvragen van producten via onze website? Probeer het dan alstublieft later nog een keer. Excuses voor het eventuele ongemak.

 • Campus Gouda nu online

  Klaar voor de toekomst. Klaargestoomd voor een baan. Onder de koepel van Campus Gouda brengt regio Midden-Holland bedrijven en hogescholen bij elkaar om het personeel van de toekomst op te leiden.

 • Startmoment nieuwbouwproject scholen Auris Taalplein – De Triangel

  In 2022 verrijst op de huidige locatie van De Triangel aan de Coniferensingel de geclusterde nieuwbouw van deze twee scholen en een gymzaal. Wethouder Thierry van Vugt (Onderwijs) ondertekende op 26 mei samen met bestuurders van de Koninklijke Auris Groep en De Groeiling het startdocument voor de nieuwbouw van de clustering van de scholen Auris Taalplein – De Triangel.