Actueel RSS icoon

• Stem op vrijwilligersinitiatieven uit Gouda voor de Nationale Vrijwilligersprijzen

SafeWings, Speelwinkel Raambuurt en The Melting Shop dingen mee naar de publieksprijs van de Nationale Vrijwilligersprijzen. Van 18 februari tot 22 maart kan iedereen op deze initiatieven stemmen via www.vrijwilligersprijzen.nl. Ze maken kans op een publieksprijs van € 2.500,- uit handen van minister Hugo de Jonge.

• Wijziging parkeertarieven en parkeertijden per 1 maart

De parkeertarieven voor het parkeren op straat in Gouda wijzigen vanaf 1 maart. Met deze wijzigingen wil de gemeente bewoners en bezoekers van de (binnen)stad meer parkeerruimte bieden.

• Project Grijs wordt groen feestelijk van start

Met flink wat publiek trapten burgemeester Pieter Verhoeve en wethouder Hilde Niezen gisteren het project Grijs wordt groen feestelijk af. Samen met kinderen van Quadrant Kinderopvang plantten de burgemeester en wethouder ruim 250 bloembollen en een boom in een nieuw groenperk in Korte Akkeren.

• Uitreiking certificaten ervaringscoaches schuldhulp

Cursisten hebben op woensdag 5 februari de training ´Ervaringsdeskundige bij schuldproblematiek´ succesvol afgerond. Met speeches en bloemen ontvingen zij hun certificaat van wethouder Rogier Tetteroo en twee trainers van Stichting KernKracht.