Actueel RSS icoon

• Gemeente Gouda en kerkgenootschappen aan de slag met religieus erfgoed

Vertegenwoordigers van kerkgenootschappen en de gemeente Gouda hebben donderdag 23 januari in de Gasthuiskapel een intentieverklaring ondertekend. Hiermee leggen ze vast dat ze de komende tijd samen zullen gaan werken. Ze willen een plan maken om het religieus erfgoed van Gouda voor de stad duurzaam in stand te houden.

• Informatieavond plannen Goudse Hout

Staatsbosbeheer organiseert een informatieavond over de plannen om de Goudse Hout mooier en aantrekkelijker te maken. Op dinsdag 28 januari bent u tussen 17.30 en 21.00 uur van
    harte welkom in GRTC Excelsior, Clubhuis GW Oussoren, Kale Jonkerpad in Gouda.

• Winnaars Ondernemersprijs Midden-Holland 2020 uit Gouda, Stolwijk en Waddinxveen

Op maandagavond 20 januari werden in de Goudse Schouwburg tijdens een feestelijk evenement de winnaars bekend gemaakt van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2020.

• Burgemeester op stroopwafeltour

Sinds 13 november is Pieter Verhoeve burgemeester van Gouda. Hij wil graag persoonlijk kennismaken met groepen mensen in de stad en gaat in 2020 op stroopwafeltour. Gouwenaars kunnen zich hiervoor aanmelden.