Ondersteunende navigatie footer

 • Proclaimer

  08 augustus 2017

  De gemeente Gouda is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze actueel, volledig, veilig en juist te houden. De normen uit de Service Code Gouda zijn hierbij leidraad.

 • Privacyverklaring

  De gemeente Gouda vindt het beschermen van uw gegevens belangrijk. U heeft er recht op dat de gemeente veilig, correct, transparant, terughoudend en vertrouwelijk met uw persoonsgegevens omgaat. Dit is vastgelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en andere speciale wetgeving. Voor de gemeente Gouda is deze wetgeving leidend.

 • Over de website

  18 augustus 2015

  De gemeente Gouda heeft één algemeen telefoonnummer: 14 0182. Dat kunt u bellen voor al uw vragen. Dit nummer is een landelijk concept: het cijfer 14 plus het netnummer. Voor Gouda dus 14 0182. Makkelijk te onthouden voor iedereen. (Let op: er staat dus géén kengetal meer voor de 14).

 • Wat zijn cookies?

  22 november 2013

  Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op uw computer wordt geplaatst. In dit tekstbestand wordt informatie opgeslagen. De website kan deze informatie bij een later bezoek weer herkennen.

 • Toegankelijkheid

  Gemeente Gouda vindt het belangrijk dat haar online informatie begrijpelijk en toegankelijk is voor iedereen. De overheid heeft hier eisen over vastgesteld. In die eisen staat bijvoorbeeld dat mensen die de muis niet kunnen gebruiken, toch een formulier moeten kunnen invullen. Of dat blinden en slechtzienden geen informatie mogen mislopen vanwege hun beperking. Meer uitleg over de eisen vindt u op Digitoegankelijk.nl.