Gouda als werkgever

Vijf voordelen om bij gemeente Gouda te werken:

  1. Je eigen inbreng en kijk op de werkzaamheden worden echt gewaardeerd;
  2. Er wordt veel aandacht besteed aan individuele ontwikkeling van de medewerkers;
  3. Je vindt bij ons een goede balans tussen werk en privé;
  4. De gemeente Gouda is altijd in beweging;
  5. Je werkt aan de verbetering van de dienstverlening aan alle ruim 70.000 Gouwenaars.

Onze verwachting

Bij de gemeente Gouda vragen we mensen met talenten op verschillende niveaus, gemeente-ervaring is daarbij lang niet altijd nodig. We verwachten wel dat je voor 100% voor je vak gaat, of je nu administratief medewerker bent, manager van een afdeling of beleidsadviseur.

Welke mensen werken er bij een gemeente?

Natuurlijk is iedereen anders en dat vinden we alleen maar goed! We houden van nieuwe invalshoeken en een frisse kijk op de werkzaamheden. Maar mensen die bij gemeenten werken, hebben ook een aantal overeenkomsten. Ze vinden het fijn om maatschappelijk verantwoord te werken en wat voor anderen te betekenen. Verder gaan gemeenten steeds klantgerichter en zakelijker werken. Verbetering van de dienstverlening heeft bij de gemeente Gouda dan ook een hoge prioriteit.

Carrière maken

Bij de gemeente Gouda heb je veel kansen om aan je carrière te werken. Je krijgt alle gelegenheid om invuling aan je functie te geven en jezelf te ontplooien. Door middel van opleidingen en cursussen heb je de mogelijkheid om eigenhandig de ontwikkeling van je carrière in de gewenste richting te sturen. Nog een mogelijkheid is doorstromen naar een andere gemeente. Alle Nederlandse gemeenten vormen samen een enorme arbeidsmarkt, met een grote diversiteit aan functies. De sector gemeenten is dan ook één van de grootste werkgevers van het land. En dat is meteen het fijne van werken bij de gemeente: je vindt er altijd je plek!

Werken in het Westen

Voor een overzicht van al onze vacatures klik hier.