Zon op Bedrijfsdaken Gouda

Bent u een ondernemer met een bedrijfspand in Gouda? Dan kunt u nu voordelig zonnepanelen aanschaffen via de actie Zon op Bedrijfsdaken Gouda. De actie is een initiatief van DPG en VBG (Gouda Onderneemt!) in samenwerking met de ODMH en de gemeente Gouda. Als u dit najaar meedoet, profiteert u nog van de aantrekkelijke subsidieregeling van de Rijksoverheid!

U kunt deelnemen aan de actie als u een schuin dak heeft van minimaal 100 m2 vrije ruimte of een plat dak van ongeveer 200 m2 vrije ruimte.

Duurzame energie
Met zonnepanelen wekt u uw eigen duurzame energie op en kunt u uw energierekening aanzienlijk verlagen. Dankzij de SDE en subsidie kunt u uw investering binnen 8 jaar terugverdienen. En met een extra subsidie van de provincie Zuid-Holland kan dit zelfs binnen 5 jaar!
Als u deelneemt aan deze actie kunt u rekenen op:

  • volledige ontzorging
  • lage investeringskosten
  • projectfinanciering.

Extra bijdrage!
Gemeente Gouda wil het extra aantrekkelijk maken voor bedrijven om te investeren in zon op hun bedrijfsdak. Vandaar dat er een extra bijdrage vanuit de gemeente Gouda beschikbaar is voor het haalbaarheidsonderzoek van Geenspread, een onafhankelijke specialist in duurzame-energiesystemen.

Meer weten?
Kijk op www.maakgoudaduurzaam.nl onder aanbiedingen. Of kom naar de informatiebijeenkomst op 4 september van 16.00 tot 17.30 uur bij de Goudse Manage (Goudse Houtsingel 101). U kunt zich opgeven via redactie@maakgoudaduurzaam.nl