Word ervaringscoach bij schulden!

Heb je zelf in de schulden gezeten? En heb je toen iemand gemist die begrijpt hoe dat is en wat dat met je doet? Of miste je contact met mensen die hetzelfde meemaken? Wil je nu met je eigen ervaringen anderen steunen? Doe dan mee met de training en word ervaringsdeskundige bij schulden!

Na de training zet je je minimaal 4 uur per week in op vrijwillige basis als ervaringscoach en begeleider van groepen. Ook word je gevraagd om input te geven aan de gemeentelijke schuldhulpverlening en mee te denken over beleid en uitvoering. 

Aan de training zijn geen kosten verbonden. De training bestaat uit 12 wekelijkse lessen van 3 uur. Je doet kennis op en leert vaardigheden die nodig zijn om je ervaringen in te zetten op een manier die prettig werkt, voor jezelf en de ander. Om aan de training mee te kunnen doen is het nodig dat je voldoende afstand tot je eigen ervaringen hebt. Ook als je al enige tijd geleden een schuldhulpverleningstraject hebt afgerond, ben je van harte uitgenodigd om te reageren. 

De training staat gepland in het najaar. Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht bij Dora Wempe (trainer bij KernKracht), via 06-20611419 of dwempe@kernkracht.nl.