Winnaars Ondernemersprijs Midden-Holland 2020 uit Gouda, Stolwijk en Waddinxveen

Op maandagavond 20 januari werden in de Goudse Schouwburg tijdens een feestelijk evenement de winnaars bekend gemaakt van de Ondernemersprijs Midden-Holland 2020.

Winnaars

De winnaars van vorig jaar, Guido Boxhoorn van Wielaard Fietsen, Ronald Schilt van Merosch en Lisette Stinis van Stinis lazen de juryrapporten voor en maakten hun opvolgers bekend:

  • In de categorie Detailhandel & Horeca wonnen Carlo en Marjanne van Kleij van Kempkes Optiek uit Gouda.
  • In de categorie MKB mocht de juichende Kaz Abbekerk van Garlic Solutions uit Waddinxveen de trofee in ontvangst nemen.
  • De prijs in de categorie Grootzakelijk ging naar De Vries en Verburg uit Stolwijk.

Formule 1

De avond werd geopend door dagvoorzitter Jeroen Bos en de burgemeesters van Gouda, Bodegraven- Reeuwijk, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas. Voorzitter Nico Voogt van Gouda Onderneemt sprak een welkom uit aan alle ondernemers en Daniël Westerhuis lichtte het juryproces toe. Daarna maakte Ziggosport presentator en oud F1 coureur Robert Doornbos op spectaculaire wijze zijn entree in een F1 auto. Doornbos gaf een inspirerende en humorvolle inkijk in de wereld van de F1-racerij en verbond dit met top-ondernemerschap.

Over de Ondernemersprijs Midden-Holland

De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven i.s.m. de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas georganiseerd. Uit een brede voordracht van commissies uit de vijf organiserende gemeenten worden in totaal negen genomineerden in drie categorieën geselecteerd, waaruit een jury onder meer op basis van bedrijfsbezoeken een winnaars kiest. De prijs wordt mede mogelijk gemaakt door sponsoren uit het regionale bedrijfsleven.

winnaars ondernemersprijs 2020

21 januari 2020