Vrijwilligerspenning voor secretaris TTV Flamingo’s

Op maandag 28 augustus, ontving mevrouw S.M. (Silvia) Olsthoorn - Kalmeijer de vrijwilligerspenning van de stad Gouda uit handen van wethouder Jan-Willem van Gelder. De erepenning werd uitgereikt tijdens het 70-jarig bestaan van de Tafeltennisvereniging Flamingo’s. Zij ontving de erepenning als waardering voor haar jarenlange inzet bij de vereniging als secretaris en overig vrijwilligerswerk.

Mevrouw Olsthoorn is al 35 jaar lid van de vereniging waarvan 20 jaar secretaris van het bestuur. Zij vervult ook veel andere werkzaamheden binnen de vereniging. Mevrouw Olsthoorn is daarnaast ook  al jaren een belangrijke schakel in het vrijwilligerswerk van onder andere de H. Josephkerk in Gouda en de R.K. Sint Victorkerk in Waddinxveen. Zij verzorgt inmiddels al weer 5 jaar het nieuwsblad van de H. Josephkerk voor Gouda en omgeving.

Vrijwilligerspenning

De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.

(Persbericht 28 augustus)