Vrijwilligersorganisaties 'speeddaten' met gemeenteraad

Op 21 maart waren de gemeenteraadsverkiezingen. Sindsdien wordt er door de nieuwe gemeenteraad onder meer hard gewerkt aan een kennismaking met de stad en de Goudse samenleving. Dit keer zijn de vrijwilligersorganisaties aan de beurt.

Want de stad, daar horen de vrijwilligersorganisaties bij! Misschien nog wel meer dan menig andere organisatie zorgen zij ervoor dat de slogan “samen maken wij de stad” handen en voeten krijgt. De organisatie, met al haar vrijwilligers, vormt de ruggengraat van wat ook wel het maatschappelijk middenveld wordt genoemd. Met hen wil de gemeenteraad dan ook bijzonder graag kennismaken. 

Uitnodiging
Vrijwilligersorganisaties zijn daarom op vrijdag 25 mei van 14.00-17.00 uur van harte welkom in het Huis van de Stad. In meerdere rondes krijgt u de gelegenheid om zo veel mogelijk verschillende raadsleden en dito partijen, één op één te vertellen over uw werkzaamheden. U heeft steeds 7 minuten om uw organisatie te pitchen. Het is aan u om te bepalen hoe u dat doet; aan de hand van een symbool uitleggen waar uw organisatie voor staat, foldermateriaal meegeven of het raadslid duidelijk maken waar uw organisatie al dan niet de komende vier jaar behoefte aan heeft.
 
Vanzelfsprekend zorgen wij ook voor de mogelijkheid om als organisatie onderling kennis te maken tijdens drie verschillende pauzemomenten in het programma. Tijdens deze break zorgen wij voor een high tea en, naarmate de middag vordert, voor een hapje en een drankje.

Aanmelden
Er is plaats voor een beperkt aantal organisaties, dus meld u snel aan! Meer informatie of direct aanmelden kan via tel. 0182-589197 of speeddateraad25mei@gouda.nl