Uitslagenavond verkiezingen op 21 maart

Wilt u de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen live meemaken? Bent u benieuwd of de kandidaat van uw keuze een zetel in de volksvertegenwoordiging heeft bemachtigd? Dat kan! De gemeente Gouda houdt woensdagavond 21 maart 2018, vanaf 21.30 uur een uitslagenavond in het Huis van de Stad. Op deze avond worden de tussenstanden en voorlopige uitslagen bekend van de stembureaus in de gemeente Gouda.

Verkiezingsuitslagen

De uitslagen van de verkiezingen worden niet alleen tijdens de uitslagenavond bekendgemaakt. De tussenstanden en de uiteindelijke eindstand (op 22 maart) worden ook op de website gepubliceerd.

Live uitzending RTV Gouwestad

Bent u niet in de gelegenheid om aanwezig te zijn? U kunt de uitslagen ook volgen via de live uitzending van RTV Gouwestad. Ook Omroep West zal verslag doen van de uitslagenavond.

U bent welkom

U bent welkom vanaf 21.30 uur in de raadzaal van het Huis van de Stad. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u de voorlopige uitslagen en zetelverdeling afwachten o.a. samen met de kandidaat raadsleden. De uitslagen worden pas later op de avond verwacht.