Themadag 'Gasloos wonen'

Op naar een volledig duurzame energievoorziening: u kunt zich voorbereiden op aardgasvrij wonen op de themadag ‘Gasloos wonen’ op zaterdag 12 oktober in Rotterdam. Deze wordt georganiseerd door woonwijzerwinkel.

Vanaf 9.00 uur is er ontvangst met koffie of thee. Vervolgens kunt u aanschuiven bij een presentatie over aardgasvrij wonen. Er zijn presentaties voor particulieren, maar ook voor VvE’s. In de presentatie voor particulieren leert u stappen te doorlopen om een bestaande woning aardgasvrij te maken. Het vervangen van de CV-ketel is de laatste stap, maar waar moet u nog meer aan denken? Onder andere het omlaag brengen van de energievraag, het opwekken van energie, koken en ventilatie zullen aan bod komen. VvE-010 verzorgt de presentatie voor VvE’s. 

Inkoopactie 

Tijdens de themadag is er een bijbehorende inkoopactie waarbij u tegen een voordelig tarief elektrische radiatoren kunt aanschaffen. Meer weten? Neem een kijkje op de website!

Over WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van de gemeente Gouda. Zij is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over duurzaam wonen. 

Welke themadagen kunt u nog meer verwachten?

Zaterdag 26 oktober       Warmtenetten              9.00 – 13.00 uur
Zaterdag 9 november     Isoleren & ventileren    9.00 – 13.00 uur
Zaterdag 14 december   Innovatiemarkt             9.00 – 13.00 uur

Zien wij u op de themadag? Inschrijven kan op woonwijzerwinkel.nl/themadagen.