Super Cool Kidsfeest #SCK2019

Op woensdagmiddag 15 mei van 13.00 tot 16.00 uur nodigt het kindercollege alle Goudse kinderen in Gouda uit voor het gratis Super Cool Kidsfeest op de Markt.

Kinderburgemeester Tess en kinderwethouders Dies, Juwy, Dico, Rasmus en Hidde hebben het afgelopen jaar hard gewerkt aan plannen om Gouda leuker te maken voor kinderen. Maar hun werk zit er bijna op! Binnenkort wordt er een nieuwe Kinderburgemeester gekozen. Daarom vinden zij het tijd voor een afscheidsfeest waarmee ook een aantal van hun wensen in vervulling gaan. Ze nodigen alle kinderen van Gouda, samen met hun ouders en hun honden (!) uit voor het Super Cool Kidsfeest.

Afbeelding Super Cool Kidsfeest

Doorlopend programma en de toegang is gratis

De Markt is deze middag gevuld met allerlei doorlopende activiteiten voor en door kinderen en is verdeeld in een zestal pleinen met een eigen thema. De activiteiten op elk plein zijn gebaseerd op de wensen en plannen van het kindercollege. En op verzoek van het kindercollege is de Markt op deze middag een rookvrije zone.

Goed doel: KIKA

Alle activiteiten zijn gratis. Het kindercollege wil echter graag een goed doel steunen. Dit jaar hebben ze gekozen voor KIKA, Stichting Kinderen Kankervrij. Daarom is er op ieder plein een speciale KIKA actie- activiteit tegen een kleine vergoeding. De volledige opbrengst is voor KIKA.

Kijk voor het volledige programma op www.bsgouda.nl/ kinderburgemeester.

(08-05-2019)