Save the date: startersdag dinsdag 16 oktober

Startersdagen.com organiseert in samenwerking met de gemeente Gouda, Rabobank en Interpolis op dinsdag 16 oktober een gratis startersdag in het gebouw van Driestar Educatief. De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor (oriënterende) starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups.

Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt Startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s.

Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met onder andere een plenaire kennisdeling tijdens de opening, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden. Het voorprogramma start om 17.30 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan via www.startersdagen.com/gouda2018. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.

(12 september 2018)