Pasen 2020 Alleen samen

Pasen is anders dan het ooit is geweest. Alle Gouwenaars ontvangen komende week een placemat in hun brievenbus van de actie PA(A)S OP DE PLAATS.

De actie is bedoeld om iedereen een hart onder de riem te steken en als teken van verbondenheid: allemaal Gouwenaars alleen samen. Op de placemat staan opwekkende initiatieven, zoals de berenjacht en het paasontbijt bij de voordeur. En het bevat handige informatie over Corona hulpacties in Gouda met telefoonnummers en websites. Denk aan een boodschappendienst of ‘Heel Gouda belt’. Het is belangrijk om te weten waar je terecht kunt, als je de deur niet uit kunt. Gelukkig staan veel buren en vrijwilligers(-organisaties) klaar om elkaar te helpen.

PA(A)S OP DE PLAATS is een initiatief van Gouda Bruist in samenwerking met Sociaal Team Gouda, SOG, KerkinGouda, Gemeente Gouda, Goudse Post, Peter Boersma, Samen voor Goud, GoudApot en vele vrijwilligers. Help je mee met verspreiding van de placemats? Meld je aan via samen@goudabruist.nl. Meer informatie over de actie op goudabruist.nl.

7 april 2020, persbericht van Gouda Bruist.