NLdoet op 10 en 11 maart

Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 10 en zaterdag 11 maart weer NLdoet. Tijdens de twaalfde editie van deze vrijwilligersactie worden bergen werk verzet. Ook in onze stad! Doet u mee?

U kunt zich aanmelden op www.nldoet.nl om in actie te komen. U doet goed werk én leert bovendien allerlei leuke nieuwe mensen kennen. Iedereen is welkom en het aanbod aan klussen is groot.

Aanmelden klus

Organisaties die hulp kunnen gebruiken of die mensen enthousiast willen maken voor vrijwilligerswerk, kunnen nog een klus aanmelden op www.nldoet.nl.

Samen met de Stichting Present Gouda (SPG) is het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) van de gemeente Gouda intermediair voor NLdoet.  Voor  vragen of advies kunt u contact opnemen met Annet Perdijk van SPG via tel. 06 - 44 25 65 10 of per mail: info@presentgouda.nl. Of neem contact op met Mary Geerts van het VIP via tel. 06 - 48 38 53 30 of per mail: vip@gouda.nl.

Financiële bijdrage

Elke organisatie die met minimaal 10 vrijwilligers aan de slag gaat, waaronder minimaal de helft ‘nieuwe’ mensen, maakt ook nog eens kans op een financiële bijdrage van 400 euro.

burgemeester
Foto: Oscar van der Wijk

(8 maart 2018)