NLdoet en Gouda doet mee

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart is het weer zover. Dan organiseert het Oranje Fonds voor de vijftiende keer NLdoet. Tijdens NLdoet verzetten deelnemers bergen werk. Iedereen
is daar ontzettend blij mee, want organisaties komen daar normaal niet aan toe. Bovendien leren deelnemers allerlei leuke nieuwe mensen kennen, iedereen is welkom. Meld u aan!

Meld uw klus aan

Organisaties die hulp kunnen gebruiken om een klus te klaren of die mensen enthousiast willen maken voor vrijwilligerswerk, kunnen een klus aanmelden op www.nldoet.nl.

Maak kans op een financiële bijdrage van NLdoet

 Elke organisatie die met minimaal tien vrijwilligers aan de slag gaat, waaronder minimaal de helft ‘nieuwe’ mensen, maakt ook nog eens kans op een financiële bijdrage van € 350,00.

NLdoet in Gouda

Samen met de Stichting Present Gouda is het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) van de gemeente Gouda intermediair voor NLdoet. Voor vragen of advies kunt u contact opnemen met Annet Perdijk van Stichting Present Gouda via telefoonnummer 06-44 25 65 10 of info@presentgouda.nl. Of neem contact op met Mary Geerts van het VrijwilligersInformatiePunt via telefoonnummer 06-48 38 53 30 of vip@gouda.nl

29 januari 2020

NLdoet en Gouda doet mee - afbeelding van kruiwagens en wethouders aan het werk
Foto: Oscar van der Wijk.