Lustrum Maatschappelijke Beursvloer 2018

Het VrijwilligersInformatiePunt organiseert voor de vijfde keer de Maatschappelijke Beursvloer. Het evenement is op 1 november en vindt plaats bij de Goudse Verzekeringen aan het Bouwmeesterplein 1. De bijeenkomst start om 17.00 en duurt tot 20.00 uur.

Wat is de Maatschappelijke Beursvloer? 
De Maatschappelijke Beursvloer is letterlijk een beursvloer. Na de gongslag vindt gedurende anderhalf uur een uitwisseling plaats tussen bedrijven en vrijwilligersorganisaties. Informeel, dynamisch en met een maatschappelijk doel voor ogen. En alles zonder geld. 

Win-win 
Maatschappelijke organisaties en bedrijven hebben elkaar iets te bieden. Misschien op onverwachte en nieuwe manieren. Zo ontstaan win-win situaties voor beide partijen. 

…voor uw bedrijf
Wilt u met uw bedrijf een bijdrage leveren aan de Goudse samenleving en de inwoners? Tijdens de Maatschappelijke Beursvloer leert u in korte tijd maatschappelijke organisaties en projecten kennen en kunt u zien wat het beste bij uw bedrijf past. 

…voor uw vrijwilligersorganisatie
Als vrijwilligersorganisatie krijgt u de gelegenheid verschillende bedrijven te spreken. U kunt uw vraag of klus onder de aandacht brengen. Misschien kunt u een start maken voor een duurzame relatie met een bedrijf. 
  
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met medewerkers van het VrijwilligersInformatiePunt, zie www.gouda.nl/vip

Aanmelden
Bedrijven kunnen zich nu al aanmelden via het aanmeldformulier. Vrijwilligersorganisaties kunnen zich vanaf eind augustus aanmelden.

logo beursvloer    logo vip