Kom naar de Goudse vrijwilligersmarkt!

Wilt u wat betekenen voor een ander? Kom dan op vrijdag 7 april naar de Vrijwilligersmarkt in het Huis van de Stad. Van 16.00 tot 18.00 uur stellen ruim 50 organisaties en verenigingen zich voor. Zij vertellen over het vrijwilligerswerk dat bij hen kan worden gedaan.

Tijdens de Vrijwilligersmarkt kunnen potentiële vrijwilligers direct kennismaken met verschillende organisaties en zich laten informeren over de aangeboden functies. En die functies zijn er volop! Er worden vrijwilligers gevraagd voor de meest uiteenlopende activiteiten in de zorg, bij (sport)verenigingen, op scholen, bij de lokale omroep of natuurorganisaties. Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten en voor iedereen. Of je nu gepensioneerd bent, naast je betaalde baan graag iets wil doen, een stageplek zoekt of als je werkzoekend bent.

Voor iedereen

De Vrijwilligersmarkt is voor iedereen die zich graag wil inzetten voor de maatschappij. Gouwenaars met een uitkering hebben vooraf een workshop gehad over vrijwilligerswerk. Het VrijwilligersInformatiePunt (VIP): "In Gouda zijn enorm veel vrijwilligers actief die zich belangeloos inzetten voor hun medemens. Maar vrijwilligerswerk is ook een manier om werkervaring op te doen voor diegenen die al langer buiten de arbeidsmarkt staan. Het hebben van werkervaring vergroot de kansen op een betaalde baan".

Goudvoorelkaar

Voor wie niet wil wachten op de Vrijwilligersmarkt kan nu al terecht op de vacaturebank van het vrijwilligersinformatiepunt op www.goudvoorelkaar.nl.

vrijwilligersmarkt

4 april 2017