Kom Binnen Bij Bedrijven 2020

Heeft u een bedrijf en heeft u mensen nodig? Wilt u de lege plekken in uw organisatie opvullen? Kunt u wel een stagiair gebruiken? Doe dan mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven 2020! Dit is een actieweek in een groot aantal gemeenten waarin bedrijven hun deuren openzetten en mogelijke gemotiveerde medewerkers op bedrijfsbezoek gaan. Doe mee en reserveer maandag 23 t/m zaterdag 28 maart 2020 in uw agenda.

Meedoen is makkelijk

Kom Binnen Bij Bedrijven is dé kans om in contact te komen met gemotiveerde medewerkers. Meedoen is heel makkelijk voor werkgevers en stagebedrijven. Meld u aan op kombinnenbijbedrijven.nl en verder gaat het bijna vanzelf. Uw bedrijfslogo komt op de website terecht. Dat betekent gratis publiciteit voor u én de doelgroep kan u vinden. Vanzelfsprekend krijgt u hulp en tips om ervoor te zorgen dat geïnteresseerden zich bij u aanmelden zodat u ze tussen maandag 23 t/m zaterdag 28 maart 2020 met open armen kunt ontvangen.

Kom Binnen Bij Bedrijven wordt nu al voor de vijfde keer georganiseerd in Gouda. In 2019 ontvingen meer dan 300 bedrijven in de regio meer dan 1700 geïnteresseerde binnenkijkers. Tientallen binnenkijkers vonden een nieuwe baan of stage. Een succesvol project dus!

Vragen? Bel dan met de gemeente via tel. 14 0182. 

Kom binnen bij bedrijven logo

26 februari 2020