Doet uw bedrijf mee aan 'Kom Binnen bij Bedrijven 2019'?

In de week van maandag 11 t/m zaterdag 16 maart vinden de open dagen ‘Kom Binnen bij Bedrijven’ plaats. Bedrijven en organisaties in de gemeente Gouda zetten hun deuren open voor mensen die op zoek zijn naar een baan, die denken aan een carrièreswitch, een stageplek, leerwerkplek, werkervaringsplaats of aan vrijwilligerswerk. Bedrijven kunnen zelf bepalen op welk moment in de week zij hun deuren openstellen voor bezoekers.

Samen werken aan succes

Doet u met uw bedrijf of organisatie ook mee met de ‘Kom binnen bij bedrijven’ open dagen? Deze 4e editie pakken wij groots aan! Van maandag 11 maart t/m zaterdag 16 maart zetten verschillende bedrijven en organisaties in het Groene Hart hun deuren namelijk open. Inschrijven is gratis

Deelnemende gemeenten

Het gaat om bedrijven en organisaties in de gemeentes Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Krimpenerwaard, Molenlanden, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas. Doordat deze zeven gemeentes meedoen, kunnen geïnteresseerden kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod van bedrijven.

Onderdeel van Groene Hart Werkt!

De ‘Kom Binnen bij Bedrijven’ campagne is onderdeel van het regionale platform Groene Hart Werkt! Dit is hét regionale platform voor circulaire economische initiatieven in het Groene Hart. Groene Hart Werkt! verbindt ondernemingen, onderwijs- en onderzoeksinstellingen en overheid met elkaar. Voorop staat het mogelijk maken van samenwerking tussen deze partijen aan circulaire initiatieven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen projectleider Maya Ramdaras via tel. 06-43385293 of maya.ramdaras@gouda.nl.

kom binnen bij bedrijven