Hulp bij schulden door krachtgroep en ervaringscoach

Zit u in de schulden? Wilt u iemand die begrijpt hoe dat is en wat dat met u doet? Of mist u contact met mensen die hetzelfde meemaken? U kunt deelnemen aan een krachtgroep en steun krijgen van een ervaringscoach.

Krachtgroep

Eens in de twee weken komt u met een groepje bij elkaar om ervaringen met de schuldenproblematiek te delen en praktische tips met elkaar uit te wisselen. Onderwerpen die ter sprake kunnen komen zijn: schaamte, sociale uitsluiting en steunbronnen.

Ervaringscoach

U maakt samen met de ervaringscoach eens in de week of eens in de twee weken een afspraak met elkaar bij u thuis. U bespreekt waar u tegenaan loopt bij het leven met schulden en in uw schuldhulpverleningstraject.

Interesse?

Neem contact op met Maartje Weeda, projectmedewerker Herstel & Ervaringsdeskundigheid. Zij is bereikbaar via tel. 0182 - 51 90 60 of mweeda@kernkracht.nl. Steun van een ervaringscoach of deelname aan een krachtgroep is gratis. Ervaringscoaches en begeleiders van krachtgroepen zijn allen vrijwilligers die opgeleid zijn door KernKracht.

27 februari 2020