Helpt u ons met stemmen tellen?

Heeft u altijd al eens willen meewerken aan de verkiezingen? Dan is dit uw kans! De gemeente zoekt namelijk enthousiaste stemmentellers voor de verkiezingen van de Provinciale Staten en Waterschappen op woensdag 20 maart.

Op 34 locaties in Gouda richt de gemeente stembureaus in. De tellers helpen mee met het tellen van de stemmen na sluiting van het stembureau om 21.00 uur. Daarna ruimt u samen met de andere stembureauleden het stemlokaal op.

Wat bieden wij?

Naast een hele leuke dag met uw stembureaulid-collega’s ontvangt u een vergoeding van 35 euro. Let op; u bent verplicht om dit bedrag op te geven bij de belastingdienst en/of uitkeringsinstantie.

Wat vragen wij?

Bent u flexibel, enthousiast, stressbestendig, representatief, 18 jaar of ouder, behulpzaam en nauwkeurig? Dan zijn wij naar u op zoek! Het is daarnaast belangrijk dat u fysiek in staat bent om een lange dag te maken. Tot slot vragen wij van u om een e-learning te doorlopen en een klassikale instructie te volgen.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden via het digitale aanmeldformulier op www.gouda.nl/verkiezingen. In de eerste week van februari hoort u of u bent geselecteerd. Bent u niet ingedeeld? Dan komt u automatisch op de reservelijst. U kunt dan alsnog benaderd worden als iemand onverhoopt niet aanwezig kan zijn op de dag van de verkiezingen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u bellen naar afdeling Services via tel. 14 0182 of mailen naar verkiezingen@gouda.nl.

9 januari 2019