Erepenning voor vrijwilliger van volksdansvereniging Atva’ani

Op woensdag 25 oktober ontvangt mevrouw Conny van Willigen de vrijwilligerspenning van de stad Gouda uit handen van wethouder Daphne Bergman. De erepenning wordt uitgereikt voor haar jarenlange inzet in het bestuur als penningmeester van de recreatiegroep van de volksdansvereniging.

Conny van Willigen is sinds het jaar 2000 bestuurslid/penningmeester bij de vereniging. Zij is zeer accuraat en doet dit op zeer kundige wijze. Daarnaast heeft ze als bestuurslid nog vele andere taken vervuld. Zij draagt haar bestuurstaken over, maar blijft wel lid van de vereniging.

Volksdansvereniging At va’ani is een bloeiende Goudse volksdansvereniging. De vereniging is in 1980 opgericht en bestaat uit een recreatiegroep met bijna 60 leden en een demonstratiegroep.

Vrijwilligerspenning
De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.

(Persbericht: 25 oktober 2017)