Drie Goudse bedrijven genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

Kempkes Optiek, Kamphuisen Siroopwafelfabriek en Gouda Refractories zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland. De Ondernemersprijs Midden-Holland wordt jaarlijks voor en door het bedrijfsleven in samenwerking met de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen en Zuidplas georganiseerd.

Kempkes en Kampenhuisen zijn beiden in de categorie Detailhandel en Horeca genomineerd, waarin ook lifestylewinkel PuntKomma uit Bodegraven genomineerd is. Gouda Refractories is genomineerd in de categorie Grootzakelijk waarin ook De Vries en Verburg uit Stolwijk en Erfgoed uit Moerkapelle genomineerd zijn. De genomineerden in de categorie MKB zijn Ballen Enzo uit Moordrecht, Garlic Solutions uit Waddinxveen en stadsbrouwerij Argentum uit Schoonhoven.

De komende periode zullen alle genomineerden zich presenteren en zal de jury al deze bedrijven bezoeken. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Goudse Schouwburg op 20 januari 2020 worden de winnaars bekendgemaakt. Meer informatie over de Ondernemersprijs op www.ondernemersprijs-mh.nl.

28 november 2019