Doe leuke dingen met de Rotterdampas!

Afgelopen jaar is in Gouda de Rotterdampas geïntroduceerd. Met die pas kunnen ook Gouwenaars gebruik maken van het aanbod van veel leuke dingen -– gratis óf met korting. Ga bijvoorbeeld bootcampen, volg een circusles of huur je eigen sloep.

Maar gratis pannenkoeken eten kan ook met de Rotterdampas, net als: gratis naar het zwembad, de leukste musea bezoeken of naar de bioscoop. Bij onder meer Pathé, Cinerama, LantarenVenster en Kino bekijk je gratis of met korting de tofste films. En natuurlijk kun je als 'Rotterdampasser' ook terecht bij vertrouwde Rotterdamse toppers als Diergaarde Blijdorp, de Euromast, Spido en Plaswijckpark. Jaarlijks zijn er meer dan 750 acties waar je met de pas gebruik van kunt maken. Dat is héél veel plezier tegen heel weinig geld!

Acties in Gouda

Mensen met een Rotterdampas krijgen in Gouda korting bij o.a.:

  • Bibliotheek Gouda – 1 x 25% korting op een jaarabonnement compleet
  • Museum Gouda – onbeperkt gratis entree
  • Monkey Town Gouda – 1 x gratis entree
  • Pannenkoe Gouda – 1 x een gratis naturel pannenkoek
  • Sportclub Akabbouz – 1x €25,- korting op de jaarcontributie
  • Touche Sara – 1 x 50% korting op 1 maand dansles

Voor wie?

Iedereen kan een Rotterdampas kopen en voordelig leuke dingen doen. De pas kost standaard €60,-. Als je een minimum inkomen hebt, kind of student bent, kun je in aanmerking komen voor een reductietarief. Bekijk hiervoor de website van de Rotterdampas of de speciale pagina van gemeente Gouda.

De acties bekijken

Op www.rotterdampas.nl en via de gratis Rotterdampas app zijn alle acties te vinden. Ook worden ze via diverse andere communicatiemiddelen bij mensen met een Rotterdampas onder de aandacht gebracht: de jaargids, seizoensmagazine ‘Veel plezier!’, de Maandmail, de Lastminute mail en de MovieMaandag mail. Voor deze mailings kun je je inschrijven  . De Rotterdampas is ook te vinden op Facebook, Instagram en Twitter.

Waar te bestellen?

Woon je in Gouda, dan kun je de pas bestellen in het Huis van de Stad. Je kunt de pas ook online bestellen (met DigiD) via www.rotterdampas.nl of de pas verlengen tegen het gezinstarief van € 60,- (volwassene) en € 12,50 (kind van 4 t/m 17 jaar). Je krijgt de pas, samen met de jaargids en het seizoensmagazine, binnen vijf werkdagen thuisgestuurd. Het pasjaar 2018 loopt van 1 maart 2018 tot 1 maart 2019.

Rotterdampas logo