De Rotterdampas voor Gouwenaars!

Vanaf 1 maart gaat het nieuwe jaar van de Rotterdampas weer in! Een stadspas waarmee u gratis of met korting gebruik kunt maken van leuke uitjes en workshops in Gouda én de regio. Jaarlijks zijn er meer dan 300 acties!

Wat dacht u van een bezoek aan Monkey Town Gouda of Museum Gouda? In de regio is ook veel te beleven. Zo kunt u bijvoorbeeld de Euromast, Plaswijckpark en Duinrell bezoeken. Het is allemaal mogelijk! Neem voor alle leuke acties een kijkje op de site www.rotterdampas.nl

Voor wie?

Iedereen kan een Rotterdampas kopen. De pas kost standaard € 60,- voor volwassenen. In combinatie met de volwassenpas kunt u voor € 12,50 ook een pas voor uw kinderen aanschaffen. Studenten die in Gouda wonen maar in Rotterdam studeren krijgen korting. Bent u mantelzorger? In dat geval kunt u de pas gratis aanschaffen. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u de pas voor €5,- kopen. Bij aanschaf van een volwassenpas ontvangen uw inwonende kinderen t/m 17 jaar een gratis pas. Meer informatie vindt u op de site www.gouda.nl/ rotterdampas.

Waar te bestellen?

U kunt de pas voor volwassenen online bestellen via www.gouda.nl/rotterdampas of bij de balie in het Huis van de Stad. Een afspraak maken is niet nodig. De Rotterdampas voor kinderen is alleen bij de balie in het Huis van de Stad verkrijgbaar. Het adres is Burgemeester Jamesplein 1. Na enkele dagen krijgt u de Rotterdampas thuisgestuurd. De Rotterdampas is t/m 28 februari geldig, ongeacht in welke maand u deze aanschaft. Daarna kunt u een nieuwe pas kopen. Heeft u al een pas? Dan kunt u deze verlengen door naar www. gouda.nl/rotterdampas te gaan of langs te komen bij de balie in het Huis van de Stad.