Bent u onze nieuwe energiecoach?

We zoeken vrijwilligers die als energiecoach hun ervaring en kennis willen uitbreiden en delen met buurtgenoten. Komt u ons energieteam versterken? Meld u aan en neem deel aan een gratis training.

Een energiecoach geeft advies aan buurtgenoten over hoe zij energie kunnen besparen. Hoe kunt u bijvoorbeeld zuinig omgaan met verwarming, verlichting en ventilatie. De adviezen geeft de energiecoach op verzoek van de bewoner.

Training

De gemeente Gouda biedt in samenwerking met de Omgevingsdienst Midden-Holland (ODMH) een gratis training aan, die bestaat uit drie dagdelen. De locatie en data leggen we in overleg met de deelnemers vast. Na deze cursus bepalen we samen met u waar en hoe vaak u als energiecoach actief bent.

Wat zijn de eisen?

We zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om meer te weten over energie besparen. Voorkennis is niet vereist. Meld u vóór 18 maart aan bij Marjanne Addink van de ODMH via energieadvies@odmh.nl of tel. 06 - 10 58 23 37. Voor vragen kunt u ook bij haar terecht.

Informatiebijeenkomst

Wilt u eerst meer weten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op donderdag 16 maart tussen 14.00 en 15.00 uur in de Stadswinkel aan de Kleiweg 96. Aanmelden kan via het mailadres energieadvies@odmh.nl.