Beleef de acties van de Rotterdampas in Gouda en omstreken

Vanaf 1 maart gaat het nieuwe jaar van de Rotterdampas weer in! Een stadspas waarmee u gratis of met korting gebruik kunt maken van leuke uitjes en workshops in Gouda én de regio.

Wist u dat er jaarlijks meer dan 300 acties zijn waar u gebruik van kunt maken? In én buiten Gouda! Neem voor alle leuke acties een kijkje op www.rotterdampas.nl.

De Rotterdampas: voor wie?

Iedereen kan een Rotterdampas kopen. De pas kost standaard €60,- voor volwassenen. In combinatie met deze pas kunt u voor €12,50 ook een pas voor uw kinderen aanschaffen. Woont u in Gouda maar studeert u in Rotterdam? Dan kunt u de pas met korting kopen. Bent u mantelzorger? In dat geval kunt u de pas gratis aanschaffen. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u de pas voor €5,- kopen. Bij aanschaf van een volwassenpas ontvangen uw inwonende kinderen t/m 17 jaar een gratis pas. Meer informatie vindt u op www.gouda.nl/rotterdampas.

Waar te bestellen?

U kunt de pas voor volwassenen online bestellen via www.gouda.nl/rotterdampas of bij de balie in het Huis van de Stad. Een afspraak maken is niet nodig. De Rotterdampas voor kinderen is alleen bij de balie in het Huis van de Stad verkrijgbaar. Het adres is Burgemeester Jamesplein 1.

Na enkele dagen krijgt u de Rotterdampas thuisgestuurd. De Rotterdampas is tot en met 28 februari geldig, ongeacht in welke maand u deze aanschaft. Daarna kunt u een nieuwe pas kopen. Heeft u al een pas? Dan kunt u deze verlengen door naar www.gouda.nl/rotterdampas te gaan of langs te komen bij de balie in het Huis van de Stad.

(25 februari 2019)