Informatieavond over uitbreiding laadpalen

Het aantal laadpalen in Gouda wordt vanaf 2017 uitgebreid. Wij vertellen u daar graag meer over tijdens een informatieavond op donderdag 3 november in het Huis van de Stad.

Locatieplan

laadpuntDe gemeente Gouda investeert de komende jaren in het uitbreiden van het aantal laadpalen in de openbare ruimte en verwacht dat de eerste palen begin 2017 worden geplaatst. Er is een plan opgesteld met locaties voor nieuwe laadpalen. Hiervoor hanteert de gemeente diverse uitgangspunten en er gelden een aantal voorwaarden.

Informatieavond

Bent u benieuwd welke uitgangspunten en voorwaarden er gelden of waar de locaties zijn die in aanmerking komen voor het plaatsen van laadpalen? Of heeft u nog andere vragen over oplaadpunten voor elektrische voertuigen? Dan bent u van harte welkom op de informatieavond op donderdag 3 november in het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1. De inloop is tussen 19.00 en 20.30 uur.

Meer weten?

Meer informatie over laadpunten en elektrisch rijden in Gouda kunt u ook vinden op www.gouda.nl/laadpalen. U kunt via deze link alvast uw interesse voor een laadpaal kenbaar maken. De definitieve aanvraag kunt u nog niet doen. Zodra dit mogelijk is, brengen wij u uiteraard op de hoogte.