10 juni open dag Huis van de Stad

Altijd al een kijkje willen nemen in het Huis van de Stad? Op zaterdag 10 juni bent u ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van het Huis van de Stad van harte welkom op de open dag.


Van 10.00 tot 14.00 uur zijn er buiten op het Burgemeester Jamesplein verschillende activiteiten, waaronder een stroopwafelkraam en het draaiorgel De Lekkerkerker en kunt u een kijkje nemen in het rijdend pijpenmuseum.

Daarnaast is er op de begane grond een informatiemarkt over allerlei gemeentelijke projecten, stichting De kunst van de Kringloop verzorgt een workshop voor jong en oud, bij de kraam van de Wereldwinkel kunnen kinderen kaarsen versieren en Stichting Fartrade is ook aanwezig. U kunt op de eerste twee verdiepingen rondkijken bij het UWV en in de raadszaal waar u collegeleden kunt ontmoeten. In het restaurant kunt u terecht voor koffie, thee en limonade. Tevens is er live muziek, deze wordt verzorgd door het Cultuurhuis. Verder is het mogelijk  om onder begeleiding te genieten van het spectaculaire uitzicht op Gouda vanaf de tiende verdieping.

U bent van harte welkom!

Huis van de Stad
De officiële opening van het Huis van de Stad op 29 juni 2012