Routebeschrijving

Het Huis van de Stad ligt direct naast station Gouda aan de Bloemendaalzijde. Er is een grote gratis fietsenstalling aanwezig en uw auto kunt u parkeren in de nieuwe Stationsgarage, direct naast het gebouw.

huis van de stadLopend of met de fiets

Vanaf de binnenstad loopt u in 5 minuten naar het Huis van de Stad. Via de spoortunnel/Spoorstraat of via het station. Het Huis van de Stad ligt aan de Bloemendaalzijde. Uw fiets kunt u aan de achterkant van het Huis van Stad stallen in de nieuwe, grote fietsenstalling.

Per trein

Station Gouda is goed bereikbaar met de intercity of sprinter Utrecht – Rotterdam / Den Haag of stoptrein/lightrail vanuit Leiden. Het Huis van de Stad ligt direct aan de Bloemendaalzijde van het station.

Met de auto

Het Huis van de Stad is gelegen aan het Burgemeester Jamesplein 1, vlakbij de Spoorstraat / het Plesmanplein. U kunt direct naast het gebouw parkeren in de nieuwe Stationsgarage.

Snelweg A12 afslag Gouda

Bij binnenrijden in Gouda gaat u bij het tweede stoplicht linksaf de Burgemeester Jamessingel op. Na 500 meter ziet u het Huis van de Stad en de Stationsgarage rechts liggen.
 


Grotere kaart weergeven