Onderzoek binnen de gemeente

De gemeente Gouda voert verscheidene onderzoeken uit onder haar inwoners en bezoekers. Dit kan bijvoorbeeld gaan over uw mening over de leefomgeving, de dienstverlening van de gemeente of om de mate waarin u tevreden bent met de hulp die u ontvangt vanuit de gemeente.

Lopende onderzoeken

Hieronder staan de onderzoeken die op dit moment lopen. Wilt u meedoen aan een van de onderzoeken dan kunt u klikken op de link van het betreffende onderzoek.

Voor het uitvoeren van onderzoeken maken wij gebruik van software van Enalyzer. Bij sommige onderzoeken ziet u eerst een inlogpagina van Enalyzer. Als u hier inlogt met de gegevens die u van de gemeente Gouda heeft ontvangen, dan komt u bij de juiste vragenlijst van het onderzoek waarvoor u bent uitgenodigd. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Klik hier om ons privacybeleid in te zien. 

Gouda Denkt Mee app

De Gouda Denkt Mee app is een nieuwe manier van de gemeente om de mening van inwoners te peilen en sluit aan op de trend dat meer en meer mensen, ook ouderen veel online doen. Denk bijvoorbeeld aan online aankopen, informatie opzoeken of delen en gebruikmaken van social media. Inwoners kunnen via de app op een laagdrempelige manier meedoen aan onderzoeken en meedenken over plannen van de gemeente. Bekijk meer informatie over de app via de pagina Gouda Denkt Mee app.

Vragen?

Heeft u vragen over een onderzoek? Mail uw vraag naar onderzoek@gouda.nl of bel naar ons algemene nummer via tel. 140182.

Afmelden onderzoek

Wilt u door de gemeente niet meer worden benaderd voor een onderzoek? Schrijf u dan in voor het afmeldingsregister.

logo onderzoek en statistiek