Afmeldingsregister onderzoek

De gemeente Gouda voert verscheidene onderzoeken uit onder haar inwoners en bezoekers. Dit kan bijvoorbeeld gaan over uw mening over de leefomgeving, de dienstverlening van de gemeente of om de mate waarin u tevreden bent met de hulp die u ontvangt vanuit de gemeente.

Het kan zijn dat u geen behoefte heeft om aan enig onderzoek vanuit de gemeente deel te nemen. Door u in te schrijven voor het afmeldingsregister onderzoek van de gemeente Gouda, zal team Onderzoek en Statistiek ervoor zorgen dat u niet nogmaals wordt benaderd voor deelname aan onderzoek.

De gemeente Gouda hanteert drie manieren om haar inwoners en bezoekers persoonlijk te benaderen voor deelname aan onderzoek: per e-mail, post en telefonisch. Voor de kanalen e-mail en post dient u apart aan te geven of u niet meer benaderd wenst te worden voor onderzoek. Door u af te melden voor onderzoek via de post, zal er automatisch ook geen telefonisch contact met u opgenomen worden voor onderzoeksdoeleinden.

Het kan zijn dat u zich na inschrijven later toch bedenkt. Stuur dan een e-mail naar onderzoek@gouda.nl, dan weten wij dat we u weer kunnen benaderen voor deelname aan onderzoek. Klik op deze link om u in te schrijven in het afmeldingsregister onderzoek.