Evenementenkalender

In Gouda kan van alles! Een dagje weg met de kids, cultuur snuiven in een van de historische gebouwen, van de zon genieten op een terrasje of shoppen tot je er bij neervalt. Bekijk het overzicht met actuele evenementen in Gouda.

Evenementenkalender 2019

Bekendmaking voorlopige evenementenkalender 2019

De burgemeester heeft de voorlopige evenementenkalender voor 2019 vastgesteld. Deze voorlopige evenementenkalender is samengesteld op basis van de door evenementenorganisatoren aangegeven voorkeursdata voor hun evenementen. Belanghebbenden kunnen tot 23 januari 2019 hun zienswijze op de voorlopige evenementenkalender kenbaar maken. Voor 1 maart 2019 zal de evenementenkalender worden vastgesteld door de burgemeester.

In afwijking van de voorgaande jaren is de voorlopige evenementenkalender enkel te raadplegen via de website van gemeente Gouda (zie bovenstaande knop). Naar aanleiding van de reacties op de evenementenkalender afgelopen jaren zijn alle aangemelde evenementen, dus zowel grote als kleine evenementen, opgenomen op de voorlopige evenementenkalender.

De evenementenkalender heeft geen limitatief karakter, dat wil zeggen dat het niet zo is dat er geen andere evenementen kunnen plaatsvinden dan de evenementen die op deze kalender zijn vermeld. Evenementen die na vaststelling van de (voorlopige) evenementenkalender aangemeld of aangevraagd worden, zullen wat betreft datum, locatie en uitstraling binnen deze kalender moeten passen. Reeds aangemelde en op de evenementenkalender vermelde evenementen hebben voorrang.

Voor informatie of vragen naar aanleiding van deze publicatie of de voorlopige evenementenkalender kunt u contact opnemen met het team Bijzondere wetten via tel. 14 0182.