Vrijwilligersavond en uitreiking Goudse Veiligheidsprijs

Bent u samen met anderen actief op het gebied van (sociale) veiligheid in Gouda? Meld u dan aan voor de Goudse Veiligheidsprijs. Dit jaar wordt voor het eerst aan een inwonersinitiatief dat actief heeft bijgedragen aan het vergroten van de veiligheid in de stad de Goudse Veiligheidsprijs uitgereikt. Dit gebeurt tijdens de Vrijwilligersavond. Meld u nu aan!

Logo Maak Gouda veilig

 

Maak Gouda Veilig Vrijwilligersavond

In Gouda zijn veel inwoners als vrijwilliger actief op het gebied van sociale veiligheid. De gemeente is daar erg blij mee want de veiligheidsaanpak in Gouda kan niet zonder inzet van de inwoners. Vrijwilligers op het gebied van sociale veiligheid willen we graag bedanken en in het zonnetje zetten tijdens de Maak Gouda Veilig Vrijwilligersavond. Tijdens deze avond vindt ook de uitreiking van de Goudse Veiligheidsprijs plaats. 

Datum donderdag 10 oktober 2019
Tijd van 19.30 uur tot 22.00 uur
Locatie

Cultuurhuis Garenspinnerij, Turfsingel 34a, Gouda

Aanmelden Maak Gouda Veilig Vrijwilligersavond

 

Veiligheidsprijs

Bent u samen met anderen actief op het gebied van (sociale) veiligheid in Gouda? Meld u dan aan voor de Goudse Veiligheidsprijs. Dit jaar wordt voor het eerst aan een inwonersinitiatief dat actief heeft bijgedragen aan het vergroten van de veiligheid in de stad de Goudse Veiligheidsprijs uitgereikt. Op 10 oktober wordt bekend wie de prijs van € 1.000,- in ontvangst mag nemen.

De gemeente is blij met elk initiatief op het gebied van veiligheid. Maar om initiatieven met elkaar te kunnen vergelijken, is er een aantal criteria waar het initiatief aan moet voldoen:
•    het project is gestart om de lokale sociale veiligheid te bevorderen en/of om bij te dragen aan een positieve veiligheidsbeleving;
•    er is sprake van een samenwerkingsverband van buurtbewoners (voor én door de buurt);
•    het project heeft een concreet resultaat opgeleverd;
•    het project bevat inspirerende elementen die ook elders toepasbaar zijn.

Let op: organisaties die zich richten op veiligheidsaspecten zijn uitgesloten van deelname.

Hoe meld ik mij aan?

Zet u zich in voor de Goudse veiligheid? Of kent u iemand die zich hiervoor inzet? Meld het initiatief dan vóór 1 oktober aan via onderstaande button.

Initiatief aanmelden

Meer weten?

Voor vragen of opmerkingen over de Maak Gouda Veilig Vrijwilligersavond of over de Goudse Veiligheidsprijs kunt u mailen naar maakgoudaveilig@gouda.nl.