Weidebloemkwartier

Met de aanleg van de nieuwe riolering, is de hele wijk weer op hoogte gebracht en voorzien van nieuwe bestrating en een hedendaagse indeling. Nu de werkzaamheden aan het riool en straatwerk klaar zijn, is het de beurt aan het groen.

Update 30 oktober 2018

Groenwerkzaamheden

De werkzaamheden aan de riolering en het straatwerk zijn klaar. Nu wordt er gestart met de groenwerkzaamheden. De komende twee maanden gaat het bedrijf Donkergroen b.v. de plantvakken langs de wegen opnieuw aanplanten en het gazon herstellen grenzend aan de nieuwe (parkeer) inrichting.

Hoelang gaat het duren?

In de planning heeft Donkergroen onderscheid gemaakt in de verschillende plantvakken. Donkergroen start maandag 5 november achterin de wijk, zodat bewoners zo min mogelijk overlast van de werkzaamheden ervaren. De planning vindt u hieronder terug.

Afbeelding Weidebloemkwartier

Klik op de afbeelding om de planning in het groot te bekijken.

Wat betekent dit voor u?

Uw wijk blijft altijd bereikbaar via het Margrietplein, aangezien dit de enige ontsluitingsweg van de wijk is. Tijdens de werkzaamheden geven wij speciale aandacht aan de bereikbaarheid van uw straat.

Helaas kunnen wij niet voorkomen dat de voorgenomen werkzaamheden tot enige overlast leiden. We doen echter ons uiterste best om dit tot een minimum te beperken. Het werk gebeurt in gedeeltes, waardoor we de overlast enigszins beperken en de bereikbaarheid zo goed mogelijk blijft.

Vragen of klachten

Voor vragen en klachten kunt u bellen met 14 0182 of mailen naar martijn.vanderende@gouda.nl.