P+R Parkeergarage NS-station Gouda

In de Stationsgarage kunt u voordelig en comfortabel parkeren, direct naast NS-station Gouda, het Huis van de Stad en de bioscoop. NS-reizigers krijgen bovendien korting. Sluit een abonnement af en parkeer extra voordelig!

Logo P+RStationsgarage

De nieuwe parkeergarage ligt naast het Huis van de Stad en de stationsingang aan de Burgemeester Jamessingel (Bloemendaal kant). Het is een moderne en ruime parkeergarage met 7 parkeerlagen. De garage is 24 uur per dag geopend, 7 dagen per week. Zo kunt u altijd in- en uitrijden wanneer het u uitkomt. In de garage kunt u parkeren waar u wilt.

De Stationsgarage aan de Burgemeester Jamessingel is een P+R garage en makkelijk voor reizigers die met de trein verder reizen. Maar ook als u het stationsgebied bezoekt, zoals het Huis van de Stad of de bioscoop.

Betaalautomaten

Bij de ingang vindt u de betaalautomaten. Hier kunt u afrekenen en uw uitrijkaart halen.

Heeft u met de trein en OV-chipkaart gereisd? Gebruik dan uw OV-chipkaart bij het afrekenen en u krijgt korting.

10 minuten:  €  0,30        Maximaal dagtarief                € 10,50
60 minuten:  €  1,80        Max. dagtarief NS-reizigers   €  5,00*

(*dagtarief NS-reizigers € 5,00 is alleen van toepassing op vertoon van een OV-chipkaart waarmee op de betreffende dag is gereisd vanaf Gouda CS en daar is in- en uitgecheckt)

Voordelig parkeren: het tarief wordt berekend per 10 minuten of gedeelte daarvan.

Parkeerabonnementen

Sluit een abonnement af en parkeer extra voordelig! Er geldt een tarief van maar 79 euro per maand. Voor NS-abonnementhouders* zelfs maar 69 euro.

Parkeertarieven
Parkeerabonnementen Tarieven (prijs/maand)*
7 x 24 uur   Ma t/m Zo € 79
5 x 24 uur   Ma t/m Vr € 79

NS - 7 x 24 uur   Ma t/m Zo € 69
NS - 5 x 24 uur   Ma t/m Vr € 69

Kosten parkeerpas: € 10
Activeringskosten: € 15

(prijzen inclusief 21% BTW)

Abonnement aanvragen

Vul het aanvraagformulier in, print het uit en onderteken het. U kunt het dan naar ons mailen of opsturen. Vergeet niet de gevraagde kopieën mee te sturen.

- E-laadpunten: 5 parkeer-/laadplekken
- Mindervalidenplaatsen: 5 parkeerplekken
- Lift

Vragen?

Heeft u nog vragen? Bel dan de gemeente Gouda op 14 0182 (zonder kengetal). Of mail naar omgevingsloket@gouda.nl.

* Wij accepteren alle geldige NS-abonnementen, geldige NS-Business Card of Mobility Mixx Card voor het aanvragen van een NS-voordeelabonnement.

Stationsgarage omgeving kaart
 Van harte welkom in de Stationsgarage!