Expositieruimte

In de etalage van de stad is te zien wat er in (cultureel) Gouda leeft. In het Huis van de Stad kan iedereen gratis exposeren, met een voor Gouda interessante tentoonstelling. Iedere maand is er een nieuwe Expositie.

De wisselende exposities zijn vrij toegankelijk en te vinden in het Huis van de Stad op de begane grond in de grote hal, links naast de ingang.

Wilt u exposeren in het Huis van de Stad?

Stuur dan een mail met een korte beschrijving van uw werk naar expositie@gouda.nl, maar kijk eerst even naar de voorwaarden. U hoeft geen Gouwenaar te zijn, maar uw expositie moet wel een link hebben met onze stad.

Nu te zien in de Etalage van de Stad

expo mei 2017Expositie mei 2017: Together - jongeren exposeren

In 'Together' van Stichting ReVisie laten jongeren tussen de 15 en 24 jaar zichzelf zien: wat ze mooi vinden, waar hun interesses liggen en wat ze belangrijk vinden in hun leven. Vanuit het gedeelde verlangen om meer contact te hebben met elkaar en andere mensen is deze expositie 'Together' ontstaan.

De expositie is het resultaat van stappen zetten: durven iets kwetsbaars van jezelf te laten zien, je visie uiten, zelfstandig beslissingen nemen maar ook samenwerken, verbinding aangaan en open staan voor elkaar. We hebben er met veel plezier aan gewerkt en we zijn trots op het resultaat.     

Over Stichting Revisie
Bij Stichting ReVisie werken jongeren aan hun persoonlijke doelen en toekomstperspectief, zoals het vinden van een baan of een passende opleiding.

Openingstijden

De expositieruimte in het Huis van de Stad is, tijdens openingstijden maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur, vrij toegankelijk.